Over ons

Over ons

 

Forte is een non-fictie uitgeverij, sinds 1 januari 2021 onderdeel van Unieboek | Het Spectrum in Amsterdam.
Forte brengt praktische en inspirerende boeken op de markt op het gebied van koken en bakken, tuinieren en creatieve hobby's:

 

Forte Creatief
Praktische boeken voor iedereen die creatief bezig wil zijn

Sokken breien met Jo An Luijken en punchen met Laetitia Dalbies. De hakers vinden inspiratie bij Christel Krukkert en Joke Vermeiren voor de leukste amigurumi, bij Lisanne Multem voor de mooiste woonaccessoires. Ook vind je bij Forte Creatief mooi vormgegeven boeken over aquarelleren, boetseren en houtbewerken.
Via de speciale facebookpagina  volgt u ­­de laatste nieuwtjes op creatief gebied.

Voor elke hobby een boek!

 

Forte Culinair
Gewoon lekker eten

De boeken van Forte Culinair geven je zin om gewoon lekker te koken en te bakken: van ambachtelijk brood en verleidelijk gebak tot gerechten met veel groenten, met of zonder vlees. Eenvoudige, goed verkrijgbare ingrediënten en duidelijke recepten uit binnen- en buitenland.

Proef, eet en geniet!

 

Forte Groen
Zaaien, planten, oogsten & genieten

Forte Groen heeft praktische en inspirerende oplossingen voor allerlei grote en kleine tuinvragen. De boeken richten zich op zowel de beginnende stadstuinier als de meer ervaren tuinliefhebber. Elke uitgave is geschreven door een auteur die met beide voeten in de klei staat en zijn vakkennis en ervaring graag wil delen. Bekende tuinauteurs van Forte Groen zijn Modeste Herwig en Jacqueline van der Kloet.