Janneke Termeulen

Auteursnaam

Janneke Termeulen

Janneke Termeulen schreef samen met Laura Borgers het boek Cocoon! De totstandkoming van dit boek was een project waar ze samen met veel plezier aan gewerkt hebben. Cocoon is : met rust en aandacht met je handen bezig zijn, mooie dingen maken en een fijne sfeer om je heen creeëren waarin je alle tijd neemt en gezelligheid en warmte kunt ervaren. Dat is wat Laura en Janneke doen en waar ze jou van willen laten meegenieten. Meer over Cocoon! lees je bij het boek.

Janneke van de Insta-account Ge-woonjans vindt het al van jongs af aan heerlijk om creatief bezig te zijn. Ze vindt het leuk om DIY-projecten te maken, fijne hoekjes te creëren, te rommelen in huis, en te struinen in de natuur en in kringloopwinkels. Haken is haar grote passie. Ze leerde het van haar zusje en vond het geweldig om te  ontdekken hoe je met iets simpels als een draad en een haaknaald iets moois kunt maken. Iets wat je kunt dragen, in huis kunt gebruiken of cadeau kunt doen. Een fijne afwisseling naast het werk dat ze doet, waarbij ze vooral met haar hoofd bezig is. Op haar Instagram deelt Janneke graag ‘plaatjes waar ze blij van wordt’; ze vangt momenten en belevingen in foto’s. Plaatjes van dingen die ze haakt of bakt, of van haar huis en gezinsleven.

Janneke werkt het liefst met grovere, dikke wol en is dol op haakwerk met een mooie structuur en textuur. Ze wordt blij van kleur, bepaalde kleurencombinaties, met altijd een frisse, heldere touch, zodat het voor haar in balans is.

 

https://www.instagram.com/ge_woonjans/?hl=nl

Boeken van Janneke Termeulen

Boeken van Janneke Termeulen