Forte

Webshop

 • Wereldsoepen

  Sophie Dupuis-Gaulier

  Wereldsoepen

  100 recepten voor heerlijke maaltijdsoepen


  ISBN: 9789462500327
  Omvang: 224 blz.
  Uitvoering: flexiband

  € 25.99
Meer informatie

Maaltijdsoepen zijn niet weg te denken uit onze keuken. Al sinds mensenheugenis eten mensen overal ter wereld soep, en elk land en elke cultuur heeft zijn eigen specialiteiten op basis van groenten, granen, peulvruchten en/of vlees en vis.

Een goedgevulde maaltijdsoep is een makkelijke, snelle, gezonde én betaalbare complete maaltijd. In dit boek vind je soepen voor elkseizoen: verwarmende en troostrijke voor de winter, verfrissende voor de zomer.

In dit boek (her)ontdek je klassiekers uit de Franse keuken, zoals de gegratineerde uiensoep of de dikke, stoofpotachtige garbure. Naast typische 'wereldsoepen' als Vietnamese pho, Russische borsjtsj
en Italiaanse minestrone, tref je in dit boek ook creatieve soeprecepten aan, zoals cassavesoep met noten en spekjes of pastinaak-appelsoep met vanille.
Helemaal af maak je het met de bijgerechtjes: groentechips, zelfgemaakte croutons, currypopcorn ...

Eet smakelijk!


Over de auteur
Sophie-Dupuis.jpg

Sophie Dupuis-Gaulier is culinair styliste en heeft al ruim tien kookboeken op haar naam staan. WERELDHAPJES en MAALTIJDSALADES zijn de eerste twee die in het Nederlands zijn vertaald.

Sophie woont in Parijs en laat zich voor haar boeken vooral inspireren door haar reizen. Haar motto is 'Bon et beau', 'Lekker en mooi' dus, en dat spat inderdaad van haar boeken af! Ze werkt veel samen met foodfotograaf Guillaume Czerw.
Inspirerende foto's, filmpjes en recepten van Sophie zijn te vinden op haar website,Instagram en Vimeo.

Gerelateerd