Forte

Webshop

 • Wayuu mochilas haken 2

  Rianne de Graaf

  Wayuu mochilas haken 2

  Nieuwe kleurrijke modellen - clutches, etuis en rugtassen


  ISBN: 9789462502604
  Omvang: 96 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 20.99
Meer informatie

De prachtige tassen van Rianne de Graaf zijn door haar eerste boek Wayuu mochilas haken razend populair geworden. Voor dit tweede boek heeft Rianne een hele nieuwe collectie ontworpen. Natuurlijk met de bekende ronde tassen met kleurrijke patronen, maar ook ovale tassen, een rugtas, etuis en een heuse strandtas.

Rianne legt ook in dit nieuwe boek stap voor stap uit hoe je met meerdere kleuren tegelijk de patronen in de tassen haakt. Ze werkte alle patronen minutieus uit, zodat iedere enthousiaste haakster en haker ermee aan de slag kan. Voor de schouderbanden gebruikt Rianne de techniek van het bandweven. Met deze leuke weeftechniek maak je prachtige hengels, die heel goed bij de kleurrijke mochilas passen. Voor het maken van de sluitkoorden leert ze je met vijf of zeven lussen te vlechten. 

Kies je favoriete tas en ga aan de slag. Of haak ze allemaal!

ERRATUM:
Helaas is er een klein foutje geslopen in de tekst op pagina 47
(5x moet 2x zijn):
Toer 9: In kleur A | 1 v in de volgende 3 v, 2 v in v, *1 v in de volgende 7 v, 2 v in v* 2x, 81 v, 2 v in v, *1 v in de volgende 7 v, 2 v in v* 5x, 81 v, 2 v in v, *1 v in de volgende 7 v, 2 v in v* 2x, 1 v in de volgende 4 v (256).


Over de auteur
Foto-Rianne-2020-LR2.jpg

Rianne ontdekte in 2013 de kleurrijke mochilas en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het maken van deze prachtige tassen.

In 2014 begon ze met het geven van de workshop mochila haken. Haken is niet alleen haar passie, Rianne vindt het ook erg leuk om kennis over te dragen tijdens het geven van deze workshops. Van het een kwam het ander en in 2015 werd haar bedrijf RiannesHaaksels officieel gelanceerd in de vorm van een webshop. Weer twee jaar later kwam haar eerste boek uit, Wayuu mochilas haken. In 2020 verscheen deel 2, met prachtige nieuwe tassen maar ook etuis, een rugzak en een heuse strandtas.

Op facebook en Instagram kun je Rianne ook vinden als RiannesHaaksels.

Gerelateerd