Forte

Webshop

 • Vrolijke vilten vriendjes

  Erna Vis-van der Ster

  Vrolijke vilten vriendjes


  ISBN: 9789058773012
  Omvang: 48 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 10,00
Meer informatie

Wat zijn ze geweldig leuk en gemakkelijk te maken deze vrolijke vilten figuurtjes. Erna Vis heeft voor diverse gelegenheden in het jaar de allerleukste decoraties ontworpen.
Met de zeer duidelijke stap voor stap beschrijvingen en foto’s en de
patronen op ware grootte kun je meteen aan de slag. Met wolvilt, garen en wat kleine accessoires zullen jong en oud veel plezier beleven aan Erna’s ontwerpen.


Over de auteur
Vis,-Erna-2014.jpg

Op jonge leeftijd heeft Erna Vis (1962) wandkleden, meetlatten, boekjes en vele andere ontwerpen gemaakt van wolvilt. Een aantal jaren geleden trof zij op de school van haar kinderen een seizoentafel met wolvilten figuurtjes, waardoor zijn opnieuw met vilt aan de slag is gegaan. Ze ging werken met diverse hedendaagse patronen maar had al snel in de gaten dat ze meer wilde: zelf ontwerpen!

In 2007 heeft ze haar eigen atelier opgericht: Atelier Vrolijke Vilt Vriendjes. Het eerste ontwerp dat ze uitbracht, was gebaseerd op een eendje dat ze op 14 jarige leeftijd al had ontworpen. Dit eendje is een herkenbaar logo geworden voor haar atelier.  In de loop der jaren is het atelier uitgegroeid tot een bedrijf waar Erna een fulltime baan aan heeft. Ze brengt jaarlijks vele pakketten en magazines uit onder de naam Atelier Vrolijke Vilt Vriendjes. De verkoop gaat naar particulieren maar ook winkeliers kopen het assortiment van haar atelier in.

Je kunt Erna's werk ook vinden op  facebook

 

Gerelateerd