Forte

Webshop

 • Voel je beter

  Deborah Ligtenberg

  Voel je beter

  Levenskunst voor wie chronisch ziek is


  ISBN: 9789462500501
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 16,95
Meer informatie

Als je te horen krijgt dat je chronisch ziek bent, is dat vaak een behoorlijke klap. Hoe ga je om met een ziekte die nooit meer over gaat? ‘Geef het een plekje’, zeggen mensen dan. Maar hoe dóe je dat?

Aan de hand van citaten, interviews, tips en oefeningen geeft dit boek steun bij het leven met een chronische ziekte. En waar lopen partners, familieleden of vrienden van een patiënt tegenaan? Hoe is het voor hen om te ervaren dat degene van wie ze houden pijn heeft? Wat kunnen zij doen om te helpen?

Voel je beter is een eerlijk boek over de worsteling die het leven met een chronische ziekte soms is. Maar ook een boek vol inspiratie en levenslessen van krachtige mensen
die van het leven genieten ondanks en dankzij hun ziekte.

Met bijdragen van onder meer Marinus van den Berg en Manu Keirse. Deborah Ligtenberg is freelance journalist en werkt onder meer voor verschillende patiëntenverenigingen.


Over de auteur
Ligtenberg,-Deborah.jpg

Deborah Ligtenberg is freelance journalist en schrijft onder meer voor verschillende patiëntenverenigingen. Verder schrijft ze voor diverse tijdschriften, zoals Plus Magazine, Zin, Libelle, Flair, Ouders van Nu en Het Vermoeden. Ook was ze redacteur van medische televisieprogramma’s, waaronder Vinger aan de Pols.