ISBN: 9789462502468
Omvang: 224 blz.
Uitvoering: flexiband
Op de longlist van Lekker Vega voor Vegetarisch kookboek van 2020
100 VEGETARISCHE GERECHTEN VOOR EEN CULINAIRE WERELDREIS
De reis voert je door Europa langs gegratineerde uiensoep,risotto met eekhoorntjesbrood, tortilla, spanakopita, Welsh rarebit…
door Noord- en Latijns Amerika langs jambalaya met groenten en cajunkruiden, coleslaw met kaastosti, chili sin carne…
door Noordwest-Afrika en het Midden-Oosten langs tajines en couscous met groenten, falafels met yoghurtsaus, dolma’s…
door India langs naan met kaas, rode-linzendahl, curry van aubergines met chapati’s…
verder door Azië langs gewokte noodles met groenten, Chinese fondue, gunmandu met kimchi, pho…
… en laat je nog heel veel meer tussenstops maken met heerlijke veggie wereldgerechten!
Fotografie: Bernard Radvaner
Foodstyling: Jesiel Maxan
Stéphanie de Turckheim is een echte lekkerbek en bedenkt graag nieuwe recepten die ze in haar eigen keuken uitprobeert voor haar kinderen, haar familie en haar vrienden. Voor haar is koken een spel met smaken, productcombinaties, kleuren, vormen en texturen. Ze houdt van makkelijke en goed maakbare gerechten voor elke dag, waarbij ze werkt met de producten van het seizoen.
Op woensdagen geeft Stéphanie smaakworkshops voor kinderen en volwassenen. Ze heeft verschillende kookbokeen op haar naam staan en geeft advies over culinaire innovaties.