Forte

Webshop

 • Vegan Street food

  Lamyai en Aidah

  Vegan Street food

  Aziatisch koken met natuurlijke ingrediënten


  ISBN: 9789462502093
  Omvang: 124 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 22,50
Meer informatie

Lamyai en Aidah zijn twee zussen met Thais-Zweedse roots die samen een vegan lunchroom in Zuid Zweden runnen waar ze smakelijke lunchbowls, snacks, salades en absoluut fantastisch veganistisch gebak aanbieden. In Vegan Street Food kun je genieten van hun lekkere en inspirerende gerechten. Alles wordt vanaf de basis bereid en is van nature vrij van gluten en witte suiker. Hun inspiratie komt uit Thailand, waar ze in de jeugd veel tijd doorbrachten, maar de gerechten hebben ook Indiase en Chinese invloeden.

Geniet van de pure en verrassende smaken van Vegan Street Food!


Over de auteur
Lamyai-en-Aidah.jpg

Lamyai en Aidah zijn twee zussen met Thais-Zweedse roots die samen een vegan lunchroom in Zuid Zweden runnen waar ze smakelijke lunchbowls, snacks, salades en absoluut fantastisch veganistisch gebak aanbieden.

Hun Thaise vader was kok; hij roerde ook thuis voortdurend in potten en pannen en verraste zijn gezin met de heerlijkste maaltijden. Het eten dat hij maakte was een opwindende mix van verschillende keukens, met de Thaise keuken als basis en met invloeden uit China, India, het Midden-Oosten en Maleisië.
De zussen keken de kunst bij hun vader af en werkten jaren samen als koks in het familiecateringbedrijf. Daar begonnen langzaam maar zeker hun eigen ideeën te ontstaan Ze raakten geïnteresseerd in veganistische desserts en we experimenteerden veel in de keuken.

In 2014 begonnen ze samen in het Zuid-Zweedse Lund Cashew Vegan Kitchen