Forte

Webshop

 • Noodles!

  Kathy Kordalis

  Noodles!

  de lekkerste oosterse gerechten met instant noodles en ramen


  ISBN: 9789462501973
  Omvang: 144 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 16,50
Meer informatie

Heb je zin in een lekker hapje dat je snel klaar kunt maken? Dan zijn noodles hét antwoord: snel, voedzaam en overheerlijk. In Noodles! Laat Kathy Kordalis zien hoe je van die simpele noodles in enkele minuten en met slechts een paar ingrediënten een culinair hoogstandje maakt.

Met eenvoudige middelen pimp je elk soort noodles, bijvoorbeeld met de subtiele Soja-eieren of de Snelle kimchi. Geen kater is bestand tegen de Ramen-burger en met de stevige Noodlesoep met rode ga je elke winterdip te lijf. Probeer de elegante Salade met eend en papaja als je een grote groep te eten krijgt en sluit af met het Chococheesecaketoetje. En als je zin hebt in een heerlijk gerecht maar echt geen tijd om uitgebreid te koken, is er een heel hoofdstuk met gerechten uit één pan.

Met meer dan 50 creatieve noodlerecepten is dit boek de ultieme gids voor fijnproevers met weinig tijd. Noodles waren nog nooit zo leuk en lekker!


Over de auteur
Kathy-Kordalis.jpg

De Londense Kathy Kordalis is foodstyliste en receptenschrijver met jarenlange ervaring in de foodbranche. Ze leidde onder meer de Divertimenti Cookery School en volgde de opleiding tot chef aan de Leiths School of Food and Wine.

Haar benadering van koken en eten is lichtvoetig, relaxed en toegankelijk, waarbij ze inspiratie put uit haar klassieke professionele basis én haar Australische en mediterrane achtergrond. Koken gaat voor haar om het delen met vrienden en familie en het verzinnen van nieuwe recepten om hen te verrassen!