Forte

Webshop

 • Laura's bakery - Het basisbakboek

  Laura Kieft

  Laura's bakery - Het basisbakboek

  Van ongeschreven bakregels tot de lekkerste taarten, koekjes en meer


  ISBN: 9789462501485
  Omvang: 200 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 24,99
Meer informatie

Met haar blog laurasbakery.nl bereikt Laura Kieft al jaren duizenden bakfans. Maandelijks vinden meer dan 320.000 unieke bezoekers de weg naar haar blog, waar ze ons de lekkerste zoete gerechten voorzet met duidelijke omschrijvingen en niet al te moeilijke recepten.
Een boek kon dan ook niet uitblijven. In Laura's Bakery - Het Basisbakboek staan haar favoriete basisrecepten voor taarten, cakes en koekjes, en Laura laat zien hoe je hiermee kunt variëren. Ze deelt gaandeweg ook informatieve basiskennis, handige baktips en ongeschreven bakregels die normaal nergens vermeld staan. Met handige stap-voor-stapfoto's en sfeerfoto's om van te watertanden. Je duikt meteen de keuken in!

‘Laura laat met haar recepten zien dat bakken helemaal niet moeilijk is, maar vooral erg leuk en lekker’ - Rutger van den Broek, rutgerbakt.nl (winnaar Heel Holland bakt seizoen 1)


Over de auteur
Laura-Kieft20194.jpg

Laura Kieft is haar hele leven al dol op bakken. Na haar opleiding Commerciële Economie en een aantal banen in die richting, besloot ze om van haar hobby's - bakken, fotografie en bloggen - haar werk te maken.

Op haar blog Laura's Bakery plaatst ze wekelijks verschillende recepten, maar ook informatieve artikelen mogen niet ontbreken. De recepten zijn lekker, niet moeilijk en de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar. Een combinatie waarmee ze al jaren vele trouwe volgers aan het bakken heeft gekregen. Ook deelt ze op haar tweede blog Handige Baktips allerlei tips die het bakken nóg makkelijker en leuker maken. Een boek kon dan ook niet uitblijven! In september 2016 verscheen haar eerste boek: Laura's Bakery - Het Basisbakboek.
Precies een jaar later kwam Het Laura's bakery bakboek uit, met meer recepten voor geweldige taarten, koekjes en klein gebak, maar ook verrassende desserts en borrelhapjes.

In okober 2019 verschijnt boek 3: Het Borrelhapjes Bakboek, met ruim 150 hartige hapjes, waarvan een deel met en een deel zonder oven wordt bereid. Uiteraard bevat dit boek weer veel tips en trucs, maar vooral overheerlijke recepten voor bruschetta, stengels, soesjes, minimuffins, sausjes & dips, gevulde eieren, flammkuchen en nog veel meer!

Op haar blog (met momenteel zo'n 800.000 unieke bezoekers per maand) en haar social media houdt Laura je op de hoogte van alle ins en outs rond haar nieuwe boek.

Gerelateerd