Forte

Webshop

 • Laura's bakery - Het basisbakboek

  Laura Kieft

  Laura's bakery - Het basisbakboek

  Van ongeschreven bakregels tot de lekkerste taarten, koekjes en meer


  ISBN: 9789462501485
  Omvang: 200 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 25.99
Meer informatie

Met haar blog laurasbakery.nl bereikt Laura Kieft al jaren duizenden bakfans. Maandelijks vinden meer dan 320.000 unieke bezoekers de weg naar haar blog, waar ze ons de lekkerste zoete gerechten voorzet met duidelijke omschrijvingen en niet al te moeilijke recepten.
Een boek kon dan ook niet uitblijven. In Laura's Bakery - Het Basisbakboek staan haar favoriete basisrecepten voor taarten, cakes en koekjes, en Laura laat zien hoe je hiermee kunt variëren. Ze deelt gaandeweg ook informatieve basiskennis, handige baktips en ongeschreven bakregels die normaal nergens vermeld staan. Met handige stap-voor-stapfoto's en sfeerfoto's om van te watertanden. Je duikt meteen de keuken in!

‘Laura laat met haar recepten zien dat bakken helemaal niet moeilijk is, maar vooral erg leuk en lekker’ - Rutger van den Broek, rutgerbakt.nl (winnaar Heel Holland bakt seizoen 1)


Over de auteur
Laura-Kieft20194.jpg

Laura Kieft is haar hele leven al dol op bakken. Na haar opleiding Commerciële Economie en een aantal banen in die richting, besloot ze om van haar hobby's - bakken, fotografie en bloggen - haar werk te maken.
Op haar blog Laura's Bakery plaatst ze wekelijks verschillende recepten, maar ook informatieve artikelen mogen niet ontbreken. De recepten zijn lekker, niet moeilijk en de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar. Een combinatie waarmee ze al jaren vele trouwe volgers aan het bakken heeft gekregen. Ook deelt ze op haar tweede blog Handige Baktips allerlei tips die het bakken nóg makkelijker en leuker maken. Een boek kon dan ook niet uitblijven! In september 2016 verscheen haar eerste boek: Laura's Bakery - Het Basisbakboek. Precies een jaar later kwam Het Laura's bakery bakboek uit, met meer recepten voor geweldige taarten, koekjes en klein gebak, maar ook verrassende desserts en borrelhapjes. In dit boek minder uitgebreide basisinformatie maar nog steeds een inleidend gedeelte en heel veel baktips & trucs.

In okober 2019 verscheen Het Borrelhapjes Bakboek, met ruim 150 hartige hapjes, waarvan een deel met en een deel zonder oven wordt bereid. Uiteraard bevat dit boek weer veel tips en trucs, maar vooral overheerlijke recepten voor bruschetta, stengels, soesjes, minimuffins, sausjes & dips, gevulde eieren, flammkuchen en nog veel meer!

Eind juni 2020 is Het Laura's Bakery Kinderbakboek verschenen, een stevig en vrolijk boek met 30 bakrecepten voor kinderen van 4-12 jaar. Ook de kinderen leert Laura de fijne kneepjes van het bakken met heel veel handige baktips! Zowel de ingrediënten en de stap-voor-stap uitleg zijn voorzien van leuke en handige illustraties van Bionda van den Ouden.

In september 2021 verscheen Het Laura's Bakery. Feestdagen Bakboek, met recepten voor alle feestdagen van het jaar: van Valentijn en Moederdag tot en met Kerst en Oud&Nieuw.

Gerelateerd