Forte

Webshop

 • Klein haakgeluk

  Claire Boeter

  Klein haakgeluk

  byClaire


  ISBN: 9789462501294
  Omvang: 96 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 15,50
Meer informatie

Het derde byClaire haakboek staat vol projecten voor de allerkleinsten. Met haar prachtige byClaire garens haakte Claire de leukste vestjes, truitjes, broekjes en rokjes voor baby’s van 0 tot 18 maanden, en daarna ging ze verder met babydekens, wiegversieringen en opbergmanden voor alle knuffels en nog veel meer!

Het boek heeft vier delen: ‘De babykamer’, ‘De kleine garderobe’ ‘Spelen en opbergen’ en tot slot de vertrouwde ‘Tips en technieken’. Claire gebruikt voor haar babyprojecten het byClaire garen 1 en 2, zowel de pastel- als de felle kleuren. En uiteraard kan elke haakster haar eigen favoriete kleuren kiezen!

Claire: “Het is leuk om je eigen kindje te verwennen met prachtige creaties, maar net zo leuk is het om ze cadeau te doen. Een zelfgemaakt cadeautje heeft gewoon net iets meer”.


Over de auteur
Claire-Boeter-2014-voorlopig.jpg

Claire Boeter is al jaren een fervent haakster. Kleur en vrolijkheid voeren bij haar werk altijd de boventoon. Zelf creatief bezig zijn met wol en haaknaald én anderen inspireren zijn voor Claire erg belangrijk. Ze haakt veel in opdracht en geeft ook workshops. Claire is altijd werkzaam geweest in het onderwijs en heeft een gezin, dat vrolijk meeprofiteert van al haar haakproducties, dat is in haar boeken en op haar blog niet te missen!

Samen met Saskia Laan maakte zij in 2014 “Haken & kleur – een huis vol geluk”. Dit boek is sinds het verscheen in oktober 2013 al vele malen herdrukt en in 2015 volgden de succesvolle titels 'Haken & kleur FEEST' en 'Haken & kleur BUITEN'.

De boeken 'Haakgeluk' 'Haakgeluk 2' en 'Klein haakgeluk' maakte Claire alleen. Claire heeft een eigen garenlijn "byClaire". De projecten in de haakgeluk-boekjes heeft zij met de verschillende varianten van dit garen gehaakt.