Forte

Webshop

 • Jong a/d Kook

  Anne Zeevalk

  Jong a/d Kook

  60 easy recepten van Anne Zeevalk


  ISBN: 9789462500594
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 24,99
Meer informatie

Jong a/d Kook is hét kookboek voor studenten die van eten houden, maar niet te ingewikkeld willen doen. Van een doordeweekse studentenhap, cook to impress voor je grote liefde tot een goede maaltijd als je een flinke groep hongerige studiegenoten te eten krijgt. 

De indeling van het boek is eenvoudig: gerechten voor als het koud is en maaltijden voor warme dagen. Koken met de seizoenen, dus met een spicy Thaise noodlesalade en een winterse uiensoep met kaasbroodjes als comfortfood als het buiten stormt en koud is.

Jong a/d kook is een fijn cadeau om te krijgen als je gaat studeren en onmisbaar in iedere studentenkeuken! Geen stress meer in de keuken!


Over de auteur
Zeevalk-Anne-450x600.jpg

Anne heeft als professioneel kok gewerkt in verschillende restaurants. Daarna is ze haar eigen kookstudio gestart waarbij ze kookles gaf aan verschillende doelgroepen: van jonge kinderen tot aan kooklessen voor senioren.

Anne is een echte foodie, ze is altijd aan het experimenteren met nieuwe ingrediënten. Veel van haar recepten vinden hun oorsprong in haar eigen groententuin. Koken in de seizoenen, waar mogelijk biologisch, toegankelijke recepten met aandacht voor eerlijke ingrediënten, kenmerken haar kookstijl.  

'Big fun cooking' is één van haar motto’s. 'Big fun eating' volgt als vanzelf. Koken en het dan samen opeten, elke keer weer een feestje!