Forte

Webshop

 • Jij bent mijn engel

  Anselm Grün

  Jij bent mijn engel

  33 engelen voor elke dag


  ISBN: 9789079956180
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 14,95
Meer informatie

Er zijn van die situaties in het leven waarin je gewoonweg een engel nodig hebt. Meestal zijn het niet speciaal noodgevallen maar meer kleine oneffenheden van elke dag die je stemming beïnvloeden: je innerlijke rust is ver te zoeken, de stress slaat toe, je voelt je uitgeput, je ligt uren lang wakker…

Op dit soort momenten is het goed te weten dat je niet krampachtig hoeft te proberen ook maar iets te veranderen. Dat lukt namelijk meestal niet. Stressvolle situaties zijn bij uitstek mogelijkheden erop te vertrouwen dat we niet alleen zijn. God schenkt ons impulsen, hemelse boodschappers die onze werkelijkheid kunnen veranderen.
Als je hiervoor open staat, wordt je leven een stuk eenvoudiger.


Over de auteur
Grun,-Anselm-2014a.jpg

De benedictijner monnik Anselm Grün trad na zijn eindexamen in 1964 toe tot de abdij Münsterschwarzach. Hij probeert de spirituele traditie van de monniken te verbinden met de moderne psychologie.
Sinds 1978 schrijft hij veel boeken over spirituele onderwerpen, over psychologisch advies vanuit het geloof en over managementthema’s. Zijn boeken zijn wereldwijd vertaald.

Gerelateerd