Forte

Webshop

 • Het Laura's Bakery Kinderbakboek

  Laura Kieft

  Het Laura's Bakery Kinderbakboek

  30 stap-voor-stap recepten voor kinderen


  ISBN: 9789462502574
  Omvang: 96 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 21.50
Meer informatie

Voor de jongste bakliefhebbersis er nu Het Laura's Bakery Kinderbakboek! Met dit boek kan elk kind stap voor stap de fijne kneepjes van het bakken leren. Van ijsjes cupcakes en chocolate chip wafels tot appelflappen en swirl koekjes: er zit voor iedereen iets lekkers tussen.

Zowel de ingrediënten als de stappen van de bereiding zijn vormgegeven met vrolijke en heldere illustraties van Bionda van den Ouden, waardoor kinderen al snel zelf aan de slag kunnen met de 30 bakrecepten van Laura. En natuurlijk staat er bij elk baksel ook een heerlijke foto! Zoals in alle boeken van Laura zijn de recepten niet ingewikkeld en de ingrediënten goed verkrijgbaar.

Het boek is praktisch uitgevoerd met een spiraalband en harde kaft. De pagina's zijn stevig en kunnen tegen een vlekje: kidsproof dus! Extra bij het Laura's Bakery Kinderbakboek: je krijgt gratis toegang tot een online omgeving met leuke kleurplaten, DIY printables en meer.


Over de auteur
Laura-Kieft20194.jpg

Laura Kieft is haar hele leven al dol op bakken. Na haar opleiding Commerciële Economie en een aantal banen in die richting, besloot ze om van haar hobby's - bakken, fotografie en bloggen - haar werk te maken.
Op haar blog Laura's Bakery plaatst ze wekelijks verschillende recepten, maar ook informatieve artikelen mogen niet ontbreken. De recepten zijn lekker, niet moeilijk en de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar. Een combinatie waarmee ze al jaren vele trouwe volgers aan het bakken heeft gekregen. Ook deelt ze op haar tweede blog Handige Baktips allerlei tips die het bakken nóg makkelijker en leuker maken. Een boek kon dan ook niet uitblijven! In september 2016 verscheen haar eerste boek: Laura's Bakery - Het Basisbakboek. Precies een jaar later kwam Het Laura's bakery bakboek uit, met meer recepten voor geweldige taarten, koekjes en klein gebak, maar ook verrassende desserts en borrelhapjes. In dit boek minder uitgebreide basisinformatie maar nog steeds een inleidend gedeelte en heel veel baktips & trucs.

In okober 2019 verscheen Het Borrelhapjes Bakboek, met ruim 150 hartige hapjes, waarvan een deel met en een deel zonder oven wordt bereid. Uiteraard bevat dit boek weer veel tips en trucs, maar vooral overheerlijke recepten voor bruschetta, stengels, soesjes, minimuffins, sausjes & dips, gevulde eieren, flammkuchen en nog veel meer!

Eind juni 2020 is Het Laura's Bakery Kinderbakboek verschenen, een stevig en vrolijk boek met 30 bakrecepten voor kinderen van 4-12 jaar. Ook de kinderen leert Laura de fijne kneepjes van het bakken met heel veel handige baktips! Zowel de ingrediënten en de stap-voor-stap uitleg zijn voorzien van leuke en handige illustraties van Bionda van den Ouden.

In september 2021 verscheen Het Laura's Bakery. Feestdagen Bakboek, met recepten voor alle feestdagen van het jaar: van Valentijn en Moederdag tot en met Kerst en Oud&Nieuw.

Gerelateerd