Forte

Webshop

 • Haken & kleur - Feest

  Claire Boeter
  Saskia Laan

  Haken & kleur - Feest


  ISBN: 9789462500174
  Omvang: 80 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 16,50
Meer informatie

Haken en kleur FEEST: versier je huis bij elk feest met zelfgehaakte decoraties!
Claire en Saskia hebben na hun succesvolle eerste boek, Haken & kleur - een huis vol geluk, een nieuwe collectie gehaakt, dit keer voor allerlei feesten. Voor een verjaardag maakten ze een kleurrijke slinger, een uitdeelmandje en vrolijke strikjes, voor een bruiloft een zachte stola en een bloemenslinger, voor een geboortefeest een babydeken en lieve slofjes, en voor de feestdagen een lichtjesslinger en gehaakte paaseieren. Al deze projecten en nog veel meer hebben de eigen kleurrijke, frisse stijl van Claire en Saskia.

Claire Boeter & Saskia Laan laten zich voor hun ontwerpen inspireren door kleding, sieraden en stofmotieven. Laat je ook inspireren door de prachtige foto’s en ontwerpen en maak van je haakwerk een FEEST!


Over de auteurs
Claire-Boeter-2014-voorlopig.jpg

Claire Boeter is al jaren een fervent haakster. Kleur en vrolijkheid voeren bij haar werk altijd de boventoon. Zelf creatief bezig zijn met wol en haaknaald én anderen inspireren zijn voor Claire erg belangrijk. Ze haakt veel in opdracht en geeft ook workshops. Claire is altijd werkzaam geweest in het onderwijs en heeft een gezin, dat vrolijk meeprofiteert van al haar haakproducties, dat is in haar boeken en op haar blog niet te missen!

Samen met Saskia Laan maakte zij in 2014 “Haken & kleur – een huis vol geluk”. Dit boek is sinds het verscheen in oktober 2013 al vele malen herdrukt en in 2015 volgden de succesvolle titels 'Haken & kleur FEEST' en 'Haken & kleur BUITEN'.

De boeken 'Haakgeluk' 'Haakgeluk 2' en 'Klein haakgeluk' maakte Claire alleen. Claire heeft een eigen garenlijn "byClaire". De projecten in de haakgeluk-boekjes heeft zij met de verschillende varianten van dit garen gehaakt.

Saskia-Laan-2014-voorlopig.jpg

Saskia Laan heeft in het haken een uitlaatklep gevonden waar zij haar creatieve passie in kwijt kan. "Werken met kleur, mooie wolletjes en een borrelende bron van inspiratie is het leukste dat er is!”. Zij geeft met veel plezier workshops bij haar thuis en op lokatie om anderen te inspireren met kleur, haakwerk en enthousiasme.

Het werk in het onderwijs heeft sinds kort plaats gemaakt voor een fulltime baan vol creativiteit. Naast creatief bezig zijn, vindt zij het superfijn om met man en kind op pad te gaan, dauw te trappen en te fietsen over schelpenpaadjes!

Samen met Claire Boeter maakte zij in 2014 Haken & Kleur - een huis vol geluk. Daarna volgden Haken & kleur FEEST en Haken & kleur BUITEN. 
De auteurs kennen elkaar van de PABO en samen hebben zij zoveel inspiratie dat zij naar eigen zeggen "wel 10 haakboeken kunnen vullen!”.

Saskia Laan is zeer actief op wolplein.nl, evenals Annemarie Arts.

Gerelateerd