Forte

Webshop

 • Haak je happy - de kinderkamer

  Lisanne Multem

  Haak je happy - de kinderkamer


  ISBN: 9789462501232
  Omvang: 96 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 18,50
Meer informatie

Succesvol blogster Lisanne van draad en praat heeft een boek vol prachtige haakprojecten gemaakt waarin ze laat zien hoe je kinderkamers helemaal naar eigen wens in kunt richten.

In dit boek vind je kamers in verschillende stijlen, ingericht met de geliefde bosdieren van Lisanne, zachte dekens, muziekdoosjes, opbergmanden, stoere en vrolijke kussens en nog veel meer..!. In de stijlen Stoer in grijs, Rustic nature, Let’s go green en Pretty pastel laat Lisanne zien hoe je de gehaakte items kunt combineren per stijl. Maar je kunt uiteraard alle projecten ook met elkaar combineren. Speel met materiaal en kleur om steeds weer een nieuwe look neer te zetten.

Je vindt patronen voor zowel beginnende als ervaren haaksters en hakers. Er zijn grote en kleinere projecten die op oneindig veel manieren zijn toe te passen.
Zo wordt haken een feest om te doen, dus Haak je happy!


Over de auteur
Lisanne-2018def.jpg

Lisanne Multem is dol op het zelf maken van (woon)accessoires. Haken, breien, kringloopvondsten opknappen, met de naaimachine aan de slag: van alles wordt ze enthousiast. Op haar blog happyhandmadeliving (sinds september 2018 de nieuwe naam van draadenprata) deelt ze haar eigen projecten en haar liefde voor mooie garens, creatieve- en interieurboeken, DIY’s en magazines. Met haar haakpatronen, tutorial video’s en tips hoopt ze anderen te inspireren en enthousiast te maken om zelf aan de slag te gaan.

In mei 2016 verscheen haar eerste boek: Haak je happy - de kinderkamer.
Haar tweede boek 'Happy Living' is eind februari 2018 uitgekomen. Een sfeervol boek met haak- brei- en DIY-projecten voor je huis.

Gerelateerd