ISBN: 9789462502406
Omvang: 184 blz.
Uitvoering: gebonden
Geniet van groenten op de grill!
Bereid je groenten op de grill en proef de diepe smaken. Door grillen worden uien heerlijk zoet, krijgt aubergine een rokerige toets en ontwikkelt een aardpeer mooie tonen.
Martin Nordin leert je in dit boek verschillende technieken en geeft tips voor heerlijke smaakcombinaties waarmee je buitengewoon originele grillgerechten maakt.
Van Martin Nordin verscheen eerder Groene burgers, een boek vol vegetarische burgers die zo vol van smaak zijn dat je de traditionele beefburger vergeet.
Martin Nordin heeft een goede neus voor smaak, styling en fotografie. Doordeweeks is hij werkzaam in de communicatiebranche en als hij niet werkt, componeert hij burgers, sauzen en zoekt hij de ultieme balans tussen zoet en zuur in de pickled jalapenos.
Hij laat graag zien hoe je gezond, lekker en gevarieerd kunt eten zonder vlees.