Forte

Webshop

 • Cake bakken

  Vincent Amiel

  Cake bakken

  Hartig en zoet


  ISBN: 9789462502192
  Omvang: 96 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 16,50
Meer informatie

Een heerlijk boek vol originele cakes!

Veertig hartige en zoete cakes: als voorafje, middagsnack of lichte lunch. Wat te denken van een cake met feta, munt, gerookte zalm of courgette? Of heerlijke zoete varianten zoals een aardbeien-, appel- of rabarbercake?

Alle cakes in dit boek zijn even lekker en even gemakkelijk te maken met de duidelijke stap-voor-stap werkwijze. Alle ingrediënten zijn helder in beeld gebracht. In één oogopslag heb je alles wat je nodig hebt in beeld.
Achterin het boek vind je per recept bovendien een handig boodschappenlijstje.

Simpeler kan niet. Lekkerder ook niet trouwens!

BELANGRIJKE NOOT BIJ DEZE VERTALING:
Helaas is in de vertaling van een aantal recepten een onhandige fout geslopen: waar 'zakje droge gist' genoemd wordt, had 'een zakje bakpoeder (11 gram)' moeten staan.
Met veel excuses, ook van de vertaler!

Bij de ingrediënten van het maïsbrood van pagina 12 is een tikfoutje geslopen: er moet 125 gram boter bij, en niet 12 gram.
 


Over de auteur
Vincent-Amiel.jpg

Vincent Amiel is een Franse foodstylist en auteur.
Voorheen was hij chef de partie bij bekende restaurants als Hôtel Thoumieux en La Méditerranée. Hij heeft samengewerkt met vele foodstylisten en houdt zich tegenwoordig vooral bezig met het maken van kookboeken (er staan al zo’n veertien titels op zijn naam) en bijdragen aan culinaire magazines als Saveurs en Elle à table.

In zijn boeken streeft Vincent ernaar lekkere gerechten te presenteren die er aantrekkelijk uitzien maar vooral ook gemakkelijk te maken zijn.