Forte

Webshop

 • Bungelknuffels groot en klein

  Monique  Vos-Meulenbroek

  Bungelknuffels groot en klein

  Haak de hele familie


  ISBN: 9789462500907
  Omvang: 48 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 12,95
Meer informatie

Monique Vos heeft voor dit vrolijke boek nieuwe knuffels ontworpen met bungelende armen en bungelende benen: bungelknuffels dus! Elke knuffel heeft bovendien een kleintje. Zo is er vader en dochter wasbeer, moeder en zoon aap, de hele familie neushoorn en nog veel meer. Kinderen zullen het heerlijk vinden om zo’n familie bungelknuffels in hun armen te sluiten. 

Monique Vos schreef eerder Bungelknuffels haken.


Over de auteur
Monique-Vos-nieuw.jpg

In het dagelijks leven is Monique Vos parttime werkzaam als administratief medewerkster. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig. Als kind tekende en schilderde ze veel; toen ze wat ouder werd, begon ze met kaarten maken. De eerste kaarten waren versierd met figuren gemaakt van theezakjes. Hierna kwamen de 3D kaarten, pergamano kaarten, schudkaarten, incire kaarten, scrapbook kaarten enz.

Haken en breien had ze geleerd op de basisschool. Toen ze jonger was breide ze truien en haakte ze knuffels (maar deze waren lang niet zo leuk als de amigurumi's!). Toen ze eind 2010 het amigurumi haken ontdekte is ze weer met haken begonnen. Nadat ze de slag te pakken had gekregen met het haken van bestaande amigurumi-patronen, is Monique in de zomer van 2012 zelf gaan ontwerpen. Haar eerste eigen creaties zijn de bungelknuffels.

Gerelateerd