Forte

Webshop

 • Bungelbengels haken

  Monique  Vos-Meulenbroek

  Bungelbengels haken

  Kleine knuffels om te knuffelen


  ISBN: 9789462501669
  Omvang: 48 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 14,99
Meer informatie

De bungelbengels van Monique Vos zijn zachte gehaakte amigurumi met bungelarmen en -benen. Omdat kinderen vaak met hun knuffeltje willen slapen, is het hoofd van de bungelbengels een soort kussentje waar een kind op kan liggen.  Bij de bungelbengels horen natuurlijk tutdoekjes, rammelaars en geheimendoosjes. Zo kun je bij elke bungelbengel een hele serie knuffels haken.

In dit vrolijke boek vind je behalve een aap, konijn en een mier ook een panda, flamingo, lieveheersbeestje en zeepaardje. Alle bungelbengels hebben vertederende ogen en bungelende armen en benen.


Over de auteur
Monique-Vos-nieuw.jpg

In het dagelijks leven is Monique Vos parttime werkzaam als administratief medewerkster. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig. Als kind tekende en schilderde ze veel; toen ze wat ouder werd, begon ze met kaarten maken. De eerste kaarten waren versierd met figuren gemaakt van theezakjes. Hierna kwamen de 3D kaarten, pergamano kaarten, schudkaarten, incire kaarten, scrapbook kaarten enz.

Haken en breien had ze geleerd op de basisschool. Toen ze jonger was breide ze truien en haakte ze knuffels (maar deze waren lang niet zo leuk als de amigurumi's!). Toen ze eind 2010 het amigurumi haken ontdekte is ze weer met haken begonnen. Nadat ze de slag te pakken had gekregen met het haken van bestaande amigurumi-patronen, is Monique in de zomer van 2012 zelf gaan ontwerpen. Haar eerste eigen creaties zijn de bungelknuffels.

Gerelateerd