Forte

Webshop

 • Bloempoppetjes van viltbolletjes

  Erna Vis-van der Ster

  Bloempoppetjes van viltbolletjes


  ISBN: 9789462501843
  Omvang: 48 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 14,99
Meer informatie

Maak kennis met de hartveroverende bloempoppetjes van Erna Vis, gemaakt van viltbolletjes, houten kalen en vilten lapjes. Er zijn rozenbolletjes, bloesembolletjes en narcisbolletjes. Maar ook kleine kabouterbolletjes en heksenbolletjes komen langs. Je ontmoet twaalf verschillende poppetjes van viltbolletjes in dit kleurrijke boek, allemaal even leuk om zelf te maken.

Van alle figuurtjes legt Erna stap voor stap uit hoe je ze maakt en in elkaar zet. Versier dan je huis en je accessoires ermee. Hang ze voor je raam, of aan een lamp, of ter versiering aan je tas.


Over de auteur
Vis,-Erna-2014.jpg

Op jonge leeftijd heeft Erna Vis (1962) wandkleden, meetlatten, boekjes en vele andere ontwerpen gemaakt van wolvilt. Een aantal jaren geleden trof zij op de school van haar kinderen een seizoentafel met wolvilten figuurtjes, waardoor zijn opnieuw met vilt aan de slag is gegaan. Ze ging werken met diverse hedendaagse patronen maar had al snel in de gaten dat ze meer wilde: zelf ontwerpen!

In 2007 heeft ze haar eigen atelier opgericht: Atelier Vrolijke Vilt Vriendjes. Het eerste ontwerp dat ze uitbracht, was gebaseerd op een eendje dat ze op 14 jarige leeftijd al had ontworpen. Dit eendje is een herkenbaar logo geworden voor haar atelier.  In de loop der jaren is het atelier uitgegroeid tot een bedrijf waar Erna een fulltime baan aan heeft. Ze brengt jaarlijks vele pakketten en magazines uit onder de naam Atelier Vrolijke Vilt Vriendjes. De verkoop gaat naar particulieren maar ook winkeliers kopen het assortiment van haar atelier in.

Je kunt Erna's werk ook vinden op  facebook

 

Gerelateerd