Forte

Webshop

 • Bloemen haken

  Marjolein Flick

  Bloemen haken

  de mooiste bloembollen in bloei


  ISBN: 9789462501591
  Omvang: 64 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 16,50
Meer informatie

Haal de lente in huis met deze prachtige gehaakte bloemen!

In dit kleurrijke boek legt Marjolein van elke bloem uit hoe je deze haakt en in elkaar zet. Begin met winterakonietjes of sneeuwklokjes. Daarna kun je verder met mooie krokussen of blauwer druifjes en brutale narcissen. Tot slot haal je de lente definitief in huis met zelf gehaakte hyacinten, anemonen en tulpen. Ook de haaktechnieken legt Marjolein uiteraard helemaal uit, zodat beginners zich ook aan deze prachtige bloemen kunnen wagen!


Over de auteur
Flick-Marjolein-2016.jpg

Zolang als zij zich kan herinneren is Marjolein Flick al bezig met lapjes en draadjes. Ze leerde breien, haken en borduren van haar moeder en tijdens de handwerklessen op de Vrije School. In haar tienertijd leerde zij zichzelf haar eigen kleding te naaien. Later heeft ze een tijd aan scrapbooking gedaan, tot ze rond haar tweede zwangerschap de haaknaald weer eens oppakte, die ze sindsdien niet meer heeft neergelegd.

Marjolein haakt naast dekens, kussens, sjaals en omslagdoeken ook graag amigurumi en knuffels. Toen ze op zoek was naar een leuk patroon voor een gehaakte krans om haar huiskamer op te fleuren en niets van haar gading vond, besloot ze om er zelf een te ontwerpen. Uiteindelijk werden het vijf verschillende kransen die in haar eerste boek Kransen haken uitgebreid beschreven worden.

Naast het haken runt Marjolein haar eigen webwinkel “de Haakbaak” en verwerkt ze alle groenten en fruit uit de moestuin. Marjolein is moeder van twee dochters

Marjolein is online te vinden op:
haakbaak.nl
facebook.com/dehaakbaak
haakbaak.blogspot.nl

Gerelateerd