Forte

Webshop

 • Blijhakertjes

  Marlies Strijker

  Blijhakertjes

  knuffels in tapestry haken


  ISBN: 9789462501874
  Omvang: 80 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 16,50
Meer informatie

Een boek vol blijhakertjes: schattige knuffels die een lach op je gezicht zullen toveren….

De knuffels zijn gehaakt in de tapestry-techniek waarbij er steeds een draad zichtbaar is en de draad van de andere kleur ‘meeloopt’ in het haakwerk.

In dit boek vind je een vosje, een beertje, een poes, een varkentje, een muis en nog meer andere dieren. Marlies legt de techniek duidelijk stap voor stap uit. En als je eenmaal één van deze knuffels gemaakt hebt, zul je ook al die andere blijhakertjes willen maken.


Over de auteur
Marlies-Strijker-2018.jpg

Marlies is, sinds ze haar dochter wilde leren haken, zelf niet meer gestopt met het haken. Van knuffels, woonaccessoires, tassen tot heerlijke sjaals in fijne kleurcombinaties.

Ze is graag vernieuwend bezig en combineert geometrische patronen met kleurrijk haakwerk. Dat zie je ook terug in haar boek ‘Blijhakertjes’ waarin de tapestry techniek gebruikt wordt om schattige knuffeltjes te haken waar je blij van wordt.

Anderen inspireren is voor haar belangrijk. Daarom geeft ze regelmatig workshops bij verschillende wolwinkels. Ook deelt ze op haar blog madebyleen graag haar kleurrijke creaties en haar passie voor het handwerken. Daar vind je ook video-tutorials van gebruikte haaksteken en verschillende patronen. Daarnaast kun je haar volgen op Facebook en Instagram.