Forte

Webshop

 • Amigurumi fantasy

  Joke Vermeiren
  (samenstelling)

  Amigurumi fantasy

  Eenhoorns, draken en veel meer!


  ISBN: 9789461318787
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 15,99
Meer informatie

Haal je haaknaald tevoorschijn en schuif je fijnste stoel erbij: met de patronen in deze gloednieuwe verzameling tover je in een handomdraai 14 fantastische amigurumi uit je haaknaald!

Laat je meeslepen door de schitterende wezentjes in deze magische wereld. Ga een eindje zwemmen met de zeemeermin en de nimf, probeer Nessie te spotten, speur naar draken in hun grot en volg de elfjes en eenhoorns in het betoverde bos. En er wacht nog veel meer op je aan het einde van deze regenboog!

Zowel beginners als geoefende hakers kunnen de meest magische amigurumi tevoorschijn  toveren met een paar bewegingen van hun haaknaald. Alle patronen zijn voorzien van  heldere instructies en toelichting bij alle steken die gebruikt worden in het boek, waardoor het een kleine stap wordt om je eigen fantasywereld tot leven te brengen.


Over de auteur
joke_vermeiren-2018.jpg

Joke Vermeiren is grafisch ontwerpster met een voorliefde voor haken. Ze begon in 2011 met het verzamelen van de mooiste amigurumipatronen van over de hele wereld op haar website amigurumipatterns.net. Deze site en de gelijknamige facebookpagina (met intussen meer dan 150.000 fans) groeide uit tot een ware community en een verzamelplek waar haakliefhebbers en amigurumiontwerpers elkaar treffen en tips en patronen uitwisselen.

Intussen heeft ze al acht Zoomigurumititels op haar naam staan.