Forte

Webshop

 • Als je moe bent - midprice

  Anselm Grün

  Als je moe bent - midprice

  De weg naar nieuwe levenslust


  ISBN: 9789462500693
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: flexiband

  € 12,50
Meer informatie

Een gevoel van intense vermoeidheid, lusteloosheid of berusting. Kennen we dat niet allemaal? Wanneer je teleurstelling of onmacht ervaart. Wanneer jouw weg niet naar het gewenste doel leidde. Of als je het idee hebt dat niets in je leven meer lukt. Op enig moment slaat dan de uitputting toe en lijkt je levenslust verdwenen.

Maar vermoeidheid kan je ook iets goeds brengen. Het is een kans om het leven te overdenken: Wat wil ik in het leven? Wat verwacht ik van anderen, van familieleden, mijn partner, collega’s, vrienden? Wat verwacht ik van mezelf? Waar vaar ik wel bij? 

Anselm Grün laat in dit boek zien hoe je met vermoeidheid en teleurstelling om kunt gaan en hoe je het als mogelijkheid kunt zien om jezelf te hervinden en nieuwe levenslust op te doen.


Over de auteur
Grun,-Anselm-2014a.jpg

De benedictijner monnik Anselm Grün trad na zijn eindexamen in 1964 toe tot de abdij Münsterschwarzach. Hij probeert de spirituele traditie van de monniken te verbinden met de moderne psychologie.
Sinds 1978 schrijft hij veel boeken over spirituele onderwerpen, over psychologisch advies vanuit het geloof en over managementthema’s. Zijn boeken zijn wereldwijd vertaald.