Forte

Webshop

 • Delen doe je zo

  Delen doe je zo

  De deeleconomie in de praktijk


  ISBN: 9789462500631
  Omvang: 168 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 10,00
Meer informatie

In Delen doe je zo lees je hoe je optimaal gebruik kan maken van alle deelmogelijkheden die nu al bestaan in Nederland. Auteurs Robert Visscher en Martine Zeijlstra dompelden zich anderhalf jaar lang onder in de opkomende deeleconomie. Ze aten maaltijden van buurtgenoten via Thuisafgehaald, reden tijdelijk in een Porsche, leenden tuingereedschap, begonnen een tuin met buurtgenoten en sliepen in vreemde bedden. Daarmee bespaarden ze veel geld en maakten ze hun leven groener, socialer en veel spannender.
In dit boek delen ze hun ervaringen en geven ze veel praktische tips maar ook achtergrondinformatie over de rol van delen in onze samenleving.

Robert Visscher en Martine Zeijlstra zijn freelance journalisten. Robert publiceert onder meer in dagblad Trouw, Kennislink en Kijk, Martine in Trouw, nrc.next en verschillende universiteitsbladen. Sinds de lente-editie 2013 verzorgen zij een rubriek over deelinitiatieven 'Zo doe je dat' in het tijdschrift Genoeg.

Delen doe je zo is het zesde deel in de Genoegreeks,  een serie boeken vol informatie en inspiratie voor iedereen die meer wil doen met minder. De reeks staat onder redactie van het tijdschrift Genoeg. Meer informatie over Delen doe je zo en de andere boeken uit de genoegreeks.

Bij hun boek Delen doe je zo houden Martine en Robert de webiste delendoejezo.nl bij, met actualiteiten en reacties rond Delen doe je zo