Forte

Webshop

 • Breien voor baby's

  Debbie Bliss

  Breien voor baby's

  20 onweerstaanbare en makkelijke breipatronen


  ISBN: 9789000387021
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 19.99
Meer informatie

Breien voor baby’s geeft iedere hippe ouder en grootouder 20 onweerstaanbare patronen voor baby- en peuterkleding. De patronen zijn niet alleen mooi, maar ook heel erg makkelijk te breien. Je vindt mutsjes, truitjes, omslagdoeken, rompertjes en dekens. Maar ook een draagzak en een knuffel om zelf te maken.

Alle patronen worden stap voor stap uitgelegd. Debbie geeft daarnaast handige breitips en legt eenvoudige en ingewikkelde steken uit met duidelijke illustraties. De beginnende breier kan een snel en overzichtelijk project uitkiezen, de gevorderde breier maakt uit dit boek een hele collectie. Een must voor iedereen die van breien houdt.


Over de auteur
Debbie-Bliss-klein.jpg

Debbie Bliss studeerde Mode en Textiel aan het Art College in Londen en ontwerpt breipatronen voor tijdschriften wereldwijd. Ze heeft al meer dan 40 boeken geschreven over breien voor baby’s, volwassenen en je huis. Ze geeft les tijdens evenementen als Vogue Knitting Live en Vogue Knitting Tours. Debbie heeft onder haar eigen naam breigaren op de markt gebracht, dat ook in Nederland verkrijgbaar is. Haar patronen zijn altijd eigentijds en van goede kwaliteit.