Forte

Martine Zeijlstra en Robert Visscher

img

Robert (1981) studeerde geschiedenis en amerikanistiek en werkt als freelance wetenschapsjournalist voor onder meer dagblad Trouw, Kennislink, De Ingenieur en KIJK. Hij schrijft met name over techniek en is altijd nieuwsgierig naar uitvindingen. Of het nu gaat om nieuwe roeren voor schepen, flexibele elektronica of beveiligingssystemen voor treinen. Hoe zit iets precies in elkaar, hoe werkt het en waarom hebben we dat nodig?

Martine (1979) studeerde journalistiek en werkt als freelance journalist voor onder meer dagblad Trouw en verschillende universiteitsbladen. Ze schrijft over allerlei onderwerpen, van deeleconomie tot human interest tot wetenschap. Bovendien is ze als eindredacteur verbonden aan Faces of Science, waar ze bloggende wetenschappers begeleidt.

Samen schreven zij het boek Delen doe je zo, dat momenteel alleen nog via de webshop van Genoeg te koop is voor een aantrekkelijke prijs. Bij het boek houden Martine en Robert de webiste delendoejezo.nl bij, met actualiteiten en reacties.

http://www.genoeg.nl