Forte

Webshop

 • Troosten

  Paul Anzion
  Saskia de Jong

  Troosten

  Bronnen van bemoediging


  ISBN: 9789462500709
  Omvang: 0 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 12,95
Meer informatie

Aan de hand van citaten, interviews, columns, tips en oefeningen geeft dit boek steun bij intense verlieservaringen. Daarnaast geeft het ook inzicht aan degenen die anderen bij een groot verdriet willen steunen.

Troosten is een boek om je te laten inspireren en te troosten. De zeven hoofdstukken volgen de lijn van het rouwproces: van Voelen en Worstelen, via tussenstappen als Uiten, Nabij zijn en Geven naar Aanvaarden en Gedenken.

Prachtig vormgegeven met sfeervolle en troostrijke beelden en illustraties


Over de auteurs
Anzion,-Paul-bijgesneden.jpg

Paul Anzion is neerlandicus, gespecialiseerd in taalbeheersing. Hij werkt al meer dan twintig jaar in de geestelijke gezondheidszorg als schrijftrainer/schrijfcoach, tekstschrijver en eindredacteur. Waarvan twaalf jaar bij het Trimbos Instituut in Utrecht, en acht jaar bij Stichting Pandora, een voorlichtingsorganisatie vanuit cliëntenperspectief.
Paul houdt zich graag bezig met teksten die gaan over de menselijke en essentiële zaken van het leven: het menselijk tekort, ziekte en gezondheid, verslaving, en uiteindelijk afscheid en de dood.

 

Jong,-Saskia-de-2014.jpg

Saskia de Jong (1961) studeerde theologie in Groningen. Ze publiceerde enkele boeken en artikelen, ondermeer over de exegese van het Oude Testament. Was eerder werkzaam als hoofdredacteur van de NCRV-gids en het kwartaalmagazine Vier! Momenteel is Saskia de Jong uitgever bij Bindinc.

Zij schreef Troosten, met hoofd hart en handen in samenwerking met Paul Anzion en Geef jezelf stilte in samenwerking met Wybo Vons

Een interview met Saskia de Jong over Mediteren vindt u hier