Forte

Webshop

  • Thuis in de keuken

    Ans Withagen

    Thuis in de keuken

    Over koken met wat er is


    ISBN: 9789462500822
    Omvang: 192 blz.
    Uitvoering: gebonden

    € 15,00
Meer informatie

PE R 1 FEBRUARI 2017 IS DIT BOEK FORS IN PRIJS VERLAAGD VAN 24,95 NAAR 15,=

Thuis in de keuken gaat over gemak en plezier bij het dagelijkse koken. Met tips en trucs voor een slimme planning en voorraad in huis. En met recepten die zo zijn opgezet dat je ze kunt aanpassen aan je eigen smaak. Dat geeft gemak: je hoeft niet op zoek naar ingrediënten bij een recept, maar gaat aan de slag met wat je in huis hebt.
Daarnaast staat Thuis in de keuken vol inspiratie om ook eens buiten de comfortzone van je kookrepertoire te stappen. Probeer bijvoorbeeld eens een onbekende techniek uit, of ontdek nieuwe smaken, zoals gestoomde groente met tahinsaus of Aziatische wraps met groenterestjes.

Het boek staat boordevol snelle smaakmakers, stoofschotels, soepen, pasta’s, ovengerechten, maaltijdsalades en tapas van restjes. Ans kookt met veel groente en af en toe een stukje vlees of vis.

Zoals in het boek staat aangegeven, kun je de handige Boodschappenlijst en de Voorraadlijst hier downloaden

Fotografie: Daniëlle Krijtenburg


Over de auteur
Ans-Withagen.jpg

Ans Withagen houdt al haar hele leven van lekker koken en eten. In 2000 besloot ze hiervan haar beroep te maken.

Ze werkte in restaurants (o.a. bij de Kas in Amsterdam en de Bakkerswinkel in Utrecht), deed catering voor feesten en bijeenkomsten, schreef recepten voor diverse partijen. Als foodstylist maakte ze culinaire reportages voor verscheidene tijdschriften en eetwinkels. In opdracht van het Voedingscentrum en de GG&GD deed ze projecten op het gebied van voeding en gezondheid.

Ans werkt als stylist, geeft workshops en schrijft boeken. Twee eerdere kookboeken zijn van haar hand verschenen:
Wilde Venkel&Rabarber (2007, samen met Caroline Zeevat) en
Proef Eetbaar Utrecht (2013) dat zij samen met Marijke Orthel maakte.

Met Thuis in de keuken is ze weer terug waar het allemaal begon: plezier bij het dagelijkse koken, in de eigen keuken.