Forte

Webshop

 • Loslaten

  Sigrid Engelbrecht

  Loslaten

  wat je niet gelukkig maakt


  ISBN: 9789058779526
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 9,95
Meer informatie

Loslaten, dat is gemakkelijk gezegd. Er zijn nogal wat dingen waar we ons graag aan vastklampen. We houden vast aan eisen aan onszelf en aan anderen, aan levenservaringen, aan vooroordelen, aan verwachtingen, aan vaste gewoonten en aan nog veel meer. En veel van die dingen waar we aan vastklampen (in de liefde, in het dagelijkse leven of in ons werk) doen ons geen goed, maken ons ongelukkig en kunnen onze ontwikkeling in de weg staan.

In dit boek gaat het om het loslaten van dit soort zaken. Sigrid Engelbrecht laat zien wat je kunt doen om de blokkades uit de weg te ruimen, zodat je kordaat nieuwe wegen in kunt slaan. Talloze oefeningen en praktische tips moedigen je aan om het zelf uit te proberen en om dat te kiezen wat voor jou persoonlijk goed is – namelijk wat bij jou en bij jouw ‘blokkadeprofiel’ past.

•Herken je eigen profiel: ben je een perfectionist, een trouwe ziel of een liefdesjunk?


Over de auteur
Engelbrecht,-Sigrid-2014a.jpg

Sigrid Engelbrecht is ruim twintig jaar actief als schilderes en ontwerpster. Leidt workshops en seminars met als thema creativiteit, zelfontplooiing en gezondheid. Ze studeerde textieldesign en grafisch design en volgde een opleiding tot publiciste en later, nadat ze haar kinderen had gekregen, een opleiding tot trainer/coach. Sigird Engelbrecht is lid van de gemeenteraad van haar woonplaats Bayreuth.

Uit de pers
‘Sigrid Engelbrecht legt nadruk op de basis, de praktijk en het vasthouden van gedrag. En juist dit maakt haar boeken zo sterk’