Forte

Webshop

 • Leven met hart en ziel

  Anselm Grün

  Leven met hart en ziel

  Spiritualiteit en rituelen voor het hele jaar


  ISBN: 9789079956173
  Omvang: 224 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 19,95
Meer informatie

Leven met hart en ziel. Het klinkt zo eenvoudig. Maar hoe doe je dat terwijl de wereld om je heen steeds gecompliceerder wordt? Het antwoord van Anselm Grün is: hang niet aan uiterlijkheden, leef vrij en authentiek, vind je eigen ritme en sta open voor wat er hier en nu is.

In dit boek doet Anselm Grün handreikingen hiertoe. Hij volgt de loop van het jaar en de seizoenen (van maand tot maand), de verschillende levensfasen (van jeugd tot aan de ouderdom) en de jaarfeesten (van advent tot kerst, van vasten en Pasen tot Allerheiligen en Allerzielen) en benadrukt bij alle gelegenheden de diepere symboliek en de mogelijke rituelen voor je dagelijkse leven.

Ontdek de mogelijkheden om naar je ware aard te leven in dit inspirerende en tevens praktische boek van spiritualiteit en levenskunst.


Over de auteur
Grun,-Anselm-2014a.jpg

De benedictijner monnik Anselm Grün trad na zijn eindexamen in 1964 toe tot de abdij Münsterschwarzach. Hij probeert de spirituele traditie van de monniken te verbinden met de moderne psychologie.
Sinds 1978 schrijft hij veel boeken over spirituele onderwerpen, over psychologisch advies vanuit het geloof en over managementthema’s. Zijn boeken zijn wereldwijd vertaald.