Forte

Webshop

 • Leven in balans

  Anselm Grün

  Leven in balans

  Geïnspireerd door de regel van Benedictus


  ISBN: 9789079956005
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 17,95
Meer informatie

Hoe kun je de balans in je leven vinden? Hoe kun je, juist in een tijd van schijnbaar onbeperkte mogelijkheden het wezenlijke van de rest onderscheiden om zo het juiste evenwicht in jezelf te vinden?

In dit boek nodigt Anselm Grün je uit om in contact te komen met de wijsheid van je eigen ziel. Je ziel voelt aan wat de juiste maat is, wat bij jou past. Anselm Grün inspireert om te vertrouwen op de wijsheid van de eigen ziel en roept op je niet te laten beïnvloeden door de mateloosheid die je in onze maatschappij constant voor ogen wordt gehouden. Hij pleit voor een vertrouwen op eigen maat en eigen wijsheid. Om zo een leven te leiden dat past en dat goed voor je is. Dan wordt het leven niet alleen goed, maar ook mooi. Dan krijgt leven de glans van de juiste maat.


Over de auteur
Grun,-Anselm-2014a.jpg

De benedictijner monnik Anselm Grün trad na zijn eindexamen in 1964 toe tot de abdij Münsterschwarzach. Hij probeert de spirituele traditie van de monniken te verbinden met de moderne psychologie.
Sinds 1978 schrijft hij veel boeken over spirituele onderwerpen, over psychologisch advies vanuit het geloof en over managementthema’s. Zijn boeken zijn wereldwijd vertaald.

Gerelateerd