Forte

Webshop

 • Amigurumi circus

  Joke Vermeiren
  (samenstelling)

  Amigurumi circus

  Haak 15 vrolijke circusacts!


  ISBN: 9789461315205
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 14,95
Meer informatie

Elk jaar organiseert Joke Vermeiren, de drijvende kracht achter www.amigurumipatterns.net,  een wedstrijd voor ontwerpers.

Deze keer gaf ze hen de opdracht een originele circusartiest te bedenken. De resultaten vind je in dit vrolijke haakboek. Maak kennis met een klein vogeltje dat zichzelf uit een kanon katapulteert, een nijlpaard dat zich aan koorddansen waagt, een biggetje met een bijzonder goed ontwikkeld evenwichtsgevoel, Alberto de circusdirecteur die alles in goede banen leidt en nog vele andere waaghalzen.
Met duidelijke stap voor stap beschrijvingen voor haaksters en hakers van alle niveaus.


Over de auteur
Vermeiren,-Joke.jpg

Joke Vermeiren is grafisch ontwerpster met een voorliefde voor haken. Ze begon in 2011 met het verzamelen van de mooiste amigurumipatronen van over de hele wereld op haar website amigurumipatterns.net. Deze site en de gelijknamige facebookpagina (met intussen meer dan 150.000 fans) groeide uit tot een ware community en een verzamelplek waar haakliefhebbers en amigurumiontwerpers elkaar treffen en tips en patronen uitwisselen.

Intussen heeft ze al vier Zoomigurumititels op haar naam staan en verscheen in het voorjaar van 2014 “Amigurumi aan het werk”.

Gerelateerd